If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Често цифрата на конете се "нагажда" от производителя така, че в дадена държава колата да влиза в "ниския данък"... Както се сещате няма как всички да са доволни и за БеГе имаме "недоразумения" като 76-киловатовия 1.4ТС, при който за три мизерни коня (които на практика най-вероятно ги няма) данъка му се качва неколкократно... Може причината за нелогичното закръгляване надолу на конете да е някаква такава...
Понеже съгреших да се заглеждам по Фордове забелязах че имат бензинов мотор с цели 101 коня . Тоя не бих си го купил само заради данъка , където само ще плащаш висок данък а реално няма нищо да получиш . Така че има и много по-страшни неща
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Надявам се не е коментирана тази обява, струва ми се прекалено ниска цената за кола на 108 хил. км и толкова екстри ? Вероятно км са въртяни, ама въпроса е с колко горе-долу http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...638&f1=details . Колкото и неща да има за смяна, при тази цена, ще я платя и ще останат бая пари за части. Селеспиида не ме плаши, прави се, а части за него има в UK примерно.
Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Прави впечатление, че не са я обезкостили откъм джанти (тези с 3 те кръга са редки и скъпи).
С колкото и да са въртяни значение няма, има значение как е поддържана от предния собственик, мотора от това се плаши не от километри.
Окачването ако ще я караш в чужбина няма да ти прави ядовете заради които се плаче масово.
За селеспиида да кажат които отбират, тук някои успяват доста добре да го вкарат в пътя, други го хранят на едро.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Цената е малко ниска, но това не е непременно лошо, все пак няма мултиволан, кожа, малкия мотор е, километрите ми се виждат малко за 2005г кола, но пак не се знае, отзад ги няма буквите(най-вероятно удар и боя), добре е да я види някой на място и да провери и съединителя дали не буксува ..
Ами, видях я въпросната и врътнах едно бързо кръгче в двора без да я карам на сервиз, че нещо ми се стори много съмнителна историята. Както вече забелязахте отзад няма надпис 147, била нов внос отпреди месец - два с регистрация, а същевременно на задната врата пише на БГ няква бургаска фирма ( както ми обясниха) . Абе доста неубедителна измишльотина. Иначе модела си го 'аресах и наживо сериозно
За жалост във форума няма нещо подходящо за мен.
А и има и още едно нещо, което ме кара да се замисля и това е какво се случва зимата с толкоз ниска кола
Ами, видях я въпросната и врътнах едно бързо кръгче в двора без да я карам на сервиз, че нещо ми се стори много съмнителна историята. Както вече забелязахте отзад няма надпис 147, била нов внос отпреди месец - два с регистрация, а същевременно на задната врата пише на БГ няква бургаска фирма ( както ми обясниха) . Абе доста неубедителна измишльотина. Иначе модела си го 'аресах и наживо сериозно
За жалост във форума няма нещо подходящо за мен.
А и има и още едно нещо, което ме кара да се замисля и това е какво се случва зимата с толкоз ниска кола
...да уточня , че слизам от джипка, било и пипин
А видя ли, че е крива? И как врътна кръгче в двора, като там няма къде да пробваш селето? А маслото пипна ли да видиш какво е лепкаво?
хахах ми аз за първи път се качихна алфа и по-скоро исках да видя как ще ми е вътре, а не толкова да му се наглеждам на конкретния екземпляр ама мисля занапред да мисля вариант за германче
хахах ми аз за първи път се качихна алфа и по-скоро исках да видя как ще ми е вътре, а не толкова да му се наглеждам на конкретния екземпляр ама мисля занапред да мисля вариант за германче
Не каза как усети колата като интериор и като управление?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
ами официално търся вече такава много ме изкефи може да съм малко луда да искам да возя малко дете и бебе живот и здраве, ама много и се зарадвах
? Нали вече търсиш германче?
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Аааа, това е най-правилното решение.
Гледай да е от собственик по възможност и да е с валиден ТЮВ.
Понеже съгреших да се заглеждам по Фордове забелязах че имат бензинов мотор с цели 101 коня . Тоя не бих си го купил само заради данъка , където само ще плащаш висок данък а реално няма нищо да получиш . Така че има и много по-страшни неща
на 101 коня не се плаща висок данък, тоя мотор се води 74квт и ползва данъчно облекчение.Също като 16ките на БМВ.Високия данък е от 75тия киловат нагоре...75 киловата са 102кс
Comment